Meer dan 60 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Evenementen

Op zaterdag 2 september brengen Chase en Marshall van Paw Patrol van 12.00 - 16.00 uur een bezoek aan Winkelcentrum Hoge Vucht!
Hoge Vucht presenteert... de Voordeel Veilingshow! Op zaterdag 17 juni vindt ter ere van Vaderdag de Voordeel Veilingshow plaats in Winkelcentrum Hoge Vucht!
Doe mee met het SCAN & WIN prijzenfestival en maak van 5 juni t/m 1 juli kans op prachtige prijzen en knallende kortingen!
Van donderdag 1 t/m zondag 4 juni wordt de traditionele markt weer georganiseerd en kunt u voor een grote verscheidenheid aan producten bij ons in het winkelcentrum terecht!
Op zaterdag 27 mei organiseren wij een gezellige en overheerlijke lunch voor senioren. Deelname is geheel gratis!
Zaterdag 13 mei trakteren wij ter ere van Moederdag op allerlei lekkers in Winkelcentrum Hoge Vucht!
Op zaterdag 1 april wordt er van 11.00 - 16.00 uur een rommelmarkt georganiseerd in Hoge Vucht. Particulieren bieden hun leukste (tweedhands) spulletjes te koop aan!
Op zaterdag 11, 18 & 25 maart maakt de kindertrein weer een tussenstop in Hoge Vucht!
Op zaterdag 18 februari vieren we Carnaval in Winkelcentrum Hoge Vucht! De carnavalsbands ToonlooZzz en Leff zorgen voor feestelijke deuntjes en de kinderen kunnen zich op het middenplein laten schminken.
Op zaterdag 14 januari brengt de Surprise Shopper van 11.00 - 16.30 uur weer een bezoek aan Winkelcentrum Hoge Vucht!
Op 15, 16, 17 én 18 december organiseren wij een gezellige winterse sfeermarkt in Winkelcentrum Hoge Vucht! De dagen staan bol van de leuke activiteiten en daarbij mag gezellige (kerst)muziek natuurlijk niet ontbreken. Iedereen is van harte welkom om alvast in de kerststemming te komen en prachtige cadeaus voor onder de kerstboom te scoren!
Op zaterdag 10 en zondag 11 december is er een groot WK voetbal kidsplein in Winkelcentrum Hoge Vucht!
2 From 12