Meer dan 60 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Evenementen

Aanstaande zaterdag 30 september gaat de 'Kraak de kluis' actie van start in Winkelcentrum Hoge Vucht! Tot en met zaterdag 28 oktober maak je kans op fantastische prijzen.
Op zaterdag 23 september organiseren wij een gezellige en overheerlijke lunch voor senioren vanaf 60 jaar. Deze middag staat in het teken van lunchen, bingo en muziek. Deelname is geheel gratis!
Wereld Alzheimer Dag is een themadag ter bevordering van werelwijde aandacht voor de ziekte van Alzheimer en dementie. Deze dag staan er verschillende kraampjes in het centrum en kunt u terecht voor verdere informatie omtrent dit thema.
Op zaterdag 2 september brengen Chase en Marshall van Paw Patrol van 12.00 - 16.00 uur een bezoek aan Winkelcentrum Hoge Vucht!
Hoge Vucht presenteert... de Voordeel Veilingshow! Op zaterdag 17 juni vindt ter ere van Vaderdag de Voordeel Veilingshow plaats in Winkelcentrum Hoge Vucht!
Doe mee met het SCAN & WIN prijzenfestival en maak van 5 juni t/m 1 juli kans op prachtige prijzen en knallende kortingen!
Van donderdag 1 t/m zondag 4 juni wordt de traditionele markt weer georganiseerd en kunt u voor een grote verscheidenheid aan producten bij ons in het winkelcentrum terecht!
Op zaterdag 27 mei organiseren wij een gezellige en overheerlijke lunch voor senioren. Deelname is geheel gratis!
Zaterdag 13 mei trakteren wij ter ere van Moederdag op allerlei lekkers in Winkelcentrum Hoge Vucht!
Op zaterdag 1 april wordt er van 11.00 - 16.00 uur een rommelmarkt georganiseerd in Hoge Vucht. Particulieren bieden hun leukste (tweedhands) spulletjes te koop aan!
Op zaterdag 11, 18 & 25 maart maakt de kindertrein weer een tussenstop in Hoge Vucht!
Op zaterdag 18 februari vieren we Carnaval in Winkelcentrum Hoge Vucht! De carnavalsbands ToonlooZzz en Leff zorgen voor feestelijke deuntjes en de kinderen kunnen zich op het middenplein laten schminken.
2 From 12