Meer dan 60 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Evenementen

Op zaterdag 27 mei organiseren wij een gezellige en overheerlijke lunch voor senioren. Deelname is geheel gratis!
Zaterdag 13 mei trakteren wij ter ere van Moederdag op allerlei lekkers in Winkelcentrum Hoge Vucht!
Op zaterdag 1 april wordt er van 11.00 - 16.00 uur een rommelmarkt georganiseerd in Hoge Vucht. Particulieren bieden hun leukste (tweedhands) spulletjes te koop aan!
Op zaterdag 11, 18 & 25 maart maakt de kindertrein weer een tussenstop in Hoge Vucht!
Op zaterdag 18 februari vieren we Carnaval in Winkelcentrum Hoge Vucht! De carnavalsbands ToonlooZzz en Leff zorgen voor feestelijke deuntjes en de kinderen kunnen zich op het middenplein laten schminken.
Op zaterdag 14 januari brengt de Surprise Shopper van 11.00 - 16.30 uur weer een bezoek aan Winkelcentrum Hoge Vucht!
Op 15, 16, 17 én 18 december organiseren wij een gezellige winterse sfeermarkt in Winkelcentrum Hoge Vucht! De dagen staan bol van de leuke activiteiten en daarbij mag gezellige (kerst)muziek natuurlijk niet ontbreken. Iedereen is van harte welkom om alvast in de kerststemming te komen en prachtige cadeaus voor onder de kerstboom te scoren!
Op zaterdag 10 en zondag 11 december is er een groot WK voetbal kidsplein in Winkelcentrum Hoge Vucht!
Het WK voetbal staat voor de deur! Om dit te vieren, maak jij in de periode 16 november t/m 18 december kans op fantastische prijzen in Winkelcentrum Hoge Vucht tijdens onze voetbalbingo!
Het Pakhuis van Sinterklaas staat namelijk ook dit jaar weer in Winkelcentrum Hoge Vucht! Op 19 & 26 november en 3 & 4 december is de Sint aanwezig om de kinderen te begroeten en natuurlijk de verlanglijstjes in ontvangst te nemen!
Op 4 & 5 november organiseren wij het Surprise Weekend in Winkelcentrum Hoge Vucht... Op zowel vrijdag als zaterdag komen de Surprise Shopper en Swingende Kok namelijk langs!
Van donderdag 29 september t/m koopzondag 2 oktober wordt de traditionele markt weer georganiseerd en kunt u voor een grote verscheidenheid aan producten bij ons in het winkelcentrum terecht!
2 From 11