Meer dan 60 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Evenementen

Aanstaande zaterdag 18 september vindt de verenigingendag plaats in Winkelcentrum Hoge Vucht! Deze dag presenteren verschillende verenigingen uit de omgeving zich aan onze bezoekers; inclusief optredens!
Op zaterdag 11 september tussen 13.00 - 16.30 uur presenteren de modewinkels in Winkelcentrum Hoge Vucht de nieuwe najaarsmode!
Op zaterdag 4 september brengen Meneer de Uil, Buurman & Buurman, Sonic, Bing & Kid-e-Cats een bezoek Winkelcentrum Hoge Vucht!
De viering van het 50-jarig jubileum is van start gegaan! In september en oktober 2021 vieren wij dit groots met verschillende activiteiten, ouderwetse gezelligheid en een spectaculaire spaaractie!
Op zaterdag 18 september organiseert winkelcentrum Hoge Vucht een verenigingsmarkt
waar alle verenigingen en stichtingen uit Breda (met name de wijk Moerwijk) zich voor op kunnen geven. De verenigingsmarkt is een onderdeel van het 50 jarig feestprogramma!
Doe mee met onze kleuractie voor Pasen en maak kans op een heerlijke cadeaubon t.w.v. € 15,- van Jamin Hoge Vucht!
Kraak de kluis en maak kans op één van de 500 prijzen!
Het pakjeshuis van Sinterklaas staat dit jaar van in Winkelcentrum Hoge Vucht! Op 21, 27 & 29 november en 5 december kunnen de kinderen met de Sint op de foto.
Draai aan het rad en maak kans op fantastische prijzen!
Van 4 juli t/m 1 augustus neemt Arie je mee op een interactieve smartphone speurtocht in Winkelcentrum Hoge Vucht!
De particuliere rommelmarkt die gepland stond op zaterdag zaterdag 4 juli 2020 komt te vervallen. De eerstvolgende markt rommelmarkt vindt plaats op zaterdag 31 oktober.  Lees snel verder wat u kunt doen als u zich reeds had ingeschreven voor de rommelmarkt.
In verband met het coronavirus zal de voorjaarsmodeshow geen doorgang vinden.
2 From 9