Meer dan 60 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Winkelcentrum Hoge Vucht geeft kunstenaar de ruimte!

dinsdag 6 juni 2017 - 10:00 tot zaterdag 17 juni 2017 - 17:00

De Winkeliersvereniging Hoge Vucht geeft van dinsdag 6 juni tot en met zaterdag 17 juni ruimte aan diverse kunstenaars om hun kunstwerken in de winkels te exposeren!

Verslag:
De Winkeliersvereniging Hoge Vucht geeft van dinsdag 6 juni tot en met zaterdag 17 juni ruimte aan diverse kunstenaars om hun kunstwerken in de winkels te exposeren. Op 10 juni zal er van 11:00 uur tot en met 16:00 uur een kunstpodium op het middenplein worden gehouden. Hier kunnen belangstellenden zien hoe nieuwe kunst gemaakt wordt en kunstwerken van deze kunstenaars aankopen. Kinderen kunnen zelfs, samen met een kunstenaar, gratis meewerken aan een reuzengroot schilderij. Verder zijn er een twintigtal kunstenaars bezig met het tonen van: verschillende schildertechnieken, striptekenen, illustreren, portretten maken, mandalas maken, sand art, dioramabouw, tiffany, character design en maquette bouw. Tussen 11:00 uur en 12:00 uur zijn er enkele schrijvers aanwezig om eens lekker mee te kunnen kletsen over hun vak.

Op en voor het podium zullen er optredens verzorgd worden door diverse kunstenaars. Hierbij kan je denken aan het voorlezen uit eigen werk van de auteurs, zang en dans.