Meer dan 60 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Nieuws

Na een spectaculaire afsluiter zit de jubileum feestmaand er alweer op! Wat hebben wij genoten van de Stripfigurenparade, modeshows, verenigingendag, seniorendag, Dierendag en als absolute knaller natuurlijk het Cadeaufeest en de eindtrekking van de jubileum spaaractie! De winnaars van de jubileum spaaractie zijn inmiddels bekend... Klik snel verder!
De winnaars van de tussentrekkingen van de spaaractie zijn inmiddels bekend! Deze gelukkigen hebben al een heerlijke jubileumtaart gewonnen en dingen mee naar de hoofdprijs; een Peugeot Style 1.0 e-VTi 72 pk!
Het hoge woord is er uit! Begin juni opent Intertoys de deuren van haar gloednieuwe winkel in Winkelcentrum Hoge Vucht!
Vanaf woensdag 3 maart 2021 is het mogelijk om op afspraak te winkelen bij niet-essentiële winkels. In dit bericht vind je een overzicht van de mogelijkheden in Winkelcentrum Hoge Vucht.
Vanaf woensdag 10 februari 2021 is het mogelijk om bestellingen bij niet-essentiële winkels af te halen. In dit bericht vind je een overzicht van de actuele dienstverlening van de winkels in Winkelcentrum Hoge Vucht.
Door de voorgeschreven maatregelen vanuit het RIVM hebben een aantal winkels noodgedwongen de deuren tot tenminste 19 januari moeten sluiten. Een groot gedeelte van de winkels in het winkelcentrum valt echter onder de categorie "essentiële winkels" en blijven dus gewoon geopend.
Ook tijdens de feestmaanden denken de winkeliers in Winkelcentrum Hoge Vucht met je mee. Daarom voeren zij in november en december op bepaalde dagen ruimere openingstijden.
Op 5, 6 & 7 november delen wij, op vertoon van een kassabon met een minimale waarde van 5 euro, exclusieve Hoge Vucht mondkapjes uit aan onze bezoekers.
De horeca is op dit moment geopend voor afhaal en/of bezorging.
Donderdag 20 augustus is het zover... Dan opent Aktiesport Hoge Vucht voor het eerst haar deuren in Winkelcentrum Hoge Vucht!
Ook de horeca opent op 2 juni haar deuren weer voor bezoek. De richtlijnen van het RIVM worden hierbij gevolgd.
De particuliere rommelmarkt die gepland stond op zaterdag zaterdag 4 juli 2020 komt te vervallen. De eerstvolgende markt rommelmarkt vindt plaats op zaterdag 31 oktober. Lees snel verder wat u kunt doen als u zich reeds had ingeschreven voor de rommelmarkt.
1 From 6