Meer dan 60 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Nieuws

Vistrend Breda is op zoek naar versterking! En niet zomaar versterking… Nee, naar dé (toekomstige) visspecialist van Breda-Noord! Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in de visbranche en samen met het team verder wil bouwen aan de toekomstdromen van onze winkel? Lees dan snel verder!
Onlangs presenteerde a.s.r. real estate de plannen voor de modernisering en verduurzaming van winkelcentrum Hoge Vucht aan de ondernemers die actief zijn in het winkelcentrum en de bewoners die boven het winkelcentrum wonen. Het overdekte winkelcentrum van circa 16.000 m2 krijgt een modern uiterlijk door het vernieuwen van de entrees, de glazen kap, luifels en de vloer. Dit alles zorgt voor een aangenamere winkelbeleving en een toekomstbestendig winkelcentrum. Gedurende de verbouwing van iets meer dan een jaar blijft het winkelcentrum geopend.
Vanaf zondag 4 september is Winkelcentrum Hoge Vucht iedere zondag geopend van 11.00 - 17.00 uur!. Bekijk hier een overzicht van de winkels die iedere zondag geopend zijn.
Vanaf zaterdag 15 januari openen de winkeliers in Hoge Vucht de winkels weer voor bezoek. Voor de horeca blijven wij duimen voor een snelle heropening!
UPDATE - Winkels zijn weer geopend voor bezoek.

Vanaf maandag 20 december is het weer verplicht om bij niet-essentiële winkels te winkelen via het “click & collect” principe. Ook de winkeliers in Hoge Vucht doen hier uiteraard enthousiast aan mee! De winkels die tot de essentiële sector behoren zijn regulier geopend. Klik snel verder voor een overzicht van de actuele dienstverlening van de winkels in Winkelcentrum Hoge Vucht.
Op zondag 19 december is het koopzondag in Winkelcentrum Hoge Vucht. De winkels zijn deze dag geopend van 12.00 - 17.00 uur en er vinden verschillende activiteiten plaats.
Na een spectaculaire afsluiter zit de jubileum feestmaand er alweer op! Wat hebben wij genoten van de Stripfigurenparade, modeshows, verenigingendag, seniorendag, Dierendag en als absolute knaller natuurlijk het Cadeaufeest en de eindtrekking van de jubileum spaaractie! De winnaars van de jubileum spaaractie zijn inmiddels bekend... Klik snel verder!
De winnaars van de tussentrekkingen van de spaaractie zijn inmiddels bekend! Deze gelukkigen hebben al een heerlijke jubileumtaart gewonnen en dingen mee naar de hoofdprijs; een Peugeot Style 1.0 e-VTi 72 pk!
Het hoge woord is er uit! Begin juni opent Intertoys de deuren van haar gloednieuwe winkel in Winkelcentrum Hoge Vucht!
Vanaf woensdag 3 maart 2021 is het mogelijk om op afspraak te winkelen bij niet-essentiële winkels. In dit bericht vind je een overzicht van de mogelijkheden in Winkelcentrum Hoge Vucht.
Vanaf woensdag 10 februari 2021 is het mogelijk om bestellingen bij niet-essentiële winkels af te halen. In dit bericht vind je een overzicht van de actuele dienstverlening van de winkels in Winkelcentrum Hoge Vucht.
Door de voorgeschreven maatregelen vanuit het RIVM hebben een aantal winkels noodgedwongen de deuren tot tenminste 19 januari moeten sluiten. Een groot gedeelte van de winkels in het winkelcentrum valt echter onder de categorie "essentiële winkels" en blijven dus gewoon geopend.
1 From 6