Meer dan 60 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Nieuws

Ook tijdens de feestmaanden denken de winkeliers in Winkelcentrum Hoge Vucht met je mee. Daarom voeren zij in november en december op bepaalde dagen ruimere openingstijden.
Op 5, 6 & 7 november delen wij, op vertoon van een kassabon met een minimale waarde van 5 euro, exclusieve Hoge Vucht mondkapjes uit aan onze bezoekers.
De horeca is op dit moment geopend voor afhaal en/of bezorging.
Donderdag 20 augustus is het zover... Dan opent Aktiesport Hoge Vucht voor het eerst haar deuren in Winkelcentrum Hoge Vucht!
Ook de horeca opent op 2 juni haar deuren weer voor bezoek. De richtlijnen van het RIVM worden hierbij gevolgd.
De particuliere rommelmarkt die gepland stond op zaterdag zaterdag 4 juli 2020 komt te vervallen. De eerstvolgende markt rommelmarkt vindt plaats op zaterdag 31 oktober. Lees snel verder wat u kunt doen als u zich reeds had ingeschreven voor de rommelmarkt.
Op maandag 27 april is het winkelcentrum gesloten i.v.m. Koningsdag. De supermarkten zijn wel geopend, maar voeren aangepaste openingstijden.
De voorjaarsvakantie is in volle gang! Helaas zit het weer nog niet echt mee... Het perfecte moment om mee te doen aan onze tekenwedstrijd!
Maak nu kans op een cadeaubon t.w.v. € 10,- voor Action!
In verband met carnaval is het winkelcentrum op maandag 24 februari gesloten.
Op zaterdag 30 mei 2020 vindt er weer een rommelmarkt plaats in Winkelcentrum Hoge Vucht. De inschrijving start op maandag 2 maart.
Op zondag 22 december zijn de winkels in het winkelcentrum geopend van 12.00 - 17.00 uur.
2 From 6