Meer dan 60 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Kindershows Ernst Bobbie en de rest geannuleerd!

Kindershows Ernst Bobbie en de rest van winkelcentrum
Hoge Vucht op 3 maart geannuleerd!

Tot groot ongenoegen moeten we helaas aan alle deelnemers van de spaaractie in winkelcentrum Hoge Vucht mededelen dat beide kindershows van Ernst Bobbie en de Rest op zaterdag 3 maart niet zullen doorgaan. Organisator Trend Media heeft eenzijdig het contract geannuleerd waarbij geen duidelijke reden wordt aangegeven.

Winkeliersvereniging Hoge Vucht is zeer teleurgesteld in Trend Media met name over de onduidelijkheid waarom deze kindershows zijn geannuleerd!

Aangezien de winkeliers van winkelcentrum Hoge Vucht begrijpen dat dit een grote teleurstelling is voor de kinderen (en hun ouders), zal er op zaterdag 3 maart een vervangende kindershow worden gepresenteerd. Dit wordt de kindershow Brandweerman Sam

“Welkom in Piekepolder”.  De winkeliersvereniging hoopt hiermee tegemoet te komen richting de deelnemers die een entreekaartje hebben gespaard/gekocht rond de kindershow van Ernst Bobbie en de Rest. Dezelfde tijden van de shows worden gehanteerd ( 13.00 & 14.30 uur). Ook blijft de locatie van beide shows hetzelfde namelijk op de ijsbaan in Breda Noord.

Optiesport en het bestuur van winkeliersvereniging Hoge Vucht zijn op dit moment met Trend Media in gesprek over een nieuwe datum voor de Ernst Bobbie en de Rest shows. Contractueel is Trend Media namelijk verplicht om eenzelfde show aan te bieden.

Dit houdt dan ook in dat de entreekaartjes van 3 maart geldig blijven voor een kindershow van Ernst Bobbie en de Rest maar dan voor een nieuw te bepalen datum.

De spaaractie zal dan ook t/m 2 maart worden voortgezet. Wij zullen de deelnemers die een entreekaartje hebben, blijven informeren via de kranten, website en facebook.

Nogmaals onze excuses dat deze spaaractie zo heeft moeten lopen.

Wij hopen op uw begrip.

 

Brandweerman Sam mini-show 'Welkom in Piekepolder'

In deze vrolijke mini show gaan we op bezoek in Piekepolder, waar Brandweerman Sam woont. Het wordt al snel duidelijk waarom Sam een echte held is.

Na een leuk verhaal en veel zingen en swingen is er natuurlijk ook nog tijd om deze held van dichtbij te ontmoeten en met hem op de foto te gaan.