Meer dan 60 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Spaar mee voor kaarten voor Ernst, Bobbie en de rest!

Zaterdag 6 januari start winkelcentrum Hoge Vucht met een prachtige spaaractie. Klanten kunnen vanaf die dag sparen voor een toegangskaart (met bijbetaling van € 5,00) van de Soepkippen IJsbaanshow van Ernst, Bobbie en de rest. Er worden in totaal 2 kindershows gepresenteerd op zaterdag 3 maart (13.00 uur & 14.30 uur). De shows worden in samenwerking met Optiesport gehouden op de Kunstijsbaan in Breda Noord.

 

 Vanaf zaterdag 6 januari ontvangt u in winkelcentrum Hoge Vucht bij elke besteding van €5,00 een spaarzegel met een maximum van 5 zegels per aankoop. Bij een volle spaarkaart (bij 10 spaarzegels) kunt u met bijbetaling van €  5,00  een toegangskaart halen bij CIGO in winkelcentrum Hoge Vucht.

 

Ernst, Bobbie en de rest is een Nederlandse kinderserie over de twee vrienden Ernst en Bobbie, in 2002 bekroond met de Gouden Stuiver. Ze maken samen veel avonturen mee die altijd beginnen bij de 'Boink'. Dit is een tv'tje dat in Bobbies rugzak zit waarop een nieuwslezer een nieuwsbericht uitzendt waarin het probleem van het verhaal uitgelegd wordt.

 

Naast de kindershows op TV worden er ook vele theatershows gegeven. Speciaal voor de kinderen in Breda is er een unieke Soepkippen IJsbaanshow gemaakt.

Pak nu de kans om deze leuke kindershow van Ernst, Bobbie en de rest mee te maken. In een korte tijd kun je één of meerdere volle spaarkaarten bij elkaar sparen en zit je samen met je gehele familie in één van deze shows op zaterdag 3 maart op de Kunstijsbaan in Breda Noord.