Meer dan 60 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Evenementen

Het WK voetbal staat voor de deur! Om dit te vieren, maak jij in de periode 16 november t/m 18 december kans op fantastische prijzen in Winkelcentrum Hoge Vucht tijdens onze voetbalbingo!
Het Pakhuis van Sinterklaas staat namelijk ook dit jaar weer in Winkelcentrum Hoge Vucht! Op 19 & 26 november en 3 & 4 december is de Sint aanwezig om de kinderen te begroeten en natuurlijk de verlanglijstjes in ontvangst te nemen!
Op 4 & 5 november organiseren wij het Surprise Weekend in Winkelcentrum Hoge Vucht... Op zowel vrijdag als zaterdag komen de Surprise Shopper en Swingende Kok namelijk langs!
Van donderdag 29 september t/m koopzondag 2 oktober wordt de traditionele markt weer georganiseerd en kunt u voor een grote verscheidenheid aan producten bij ons in het winkelcentrum terecht!
Zaterdag 10 september staat de Stripfigurenparade op het programma in Winkelcentrum Hoge Vucht! Bing & Flop, Brandweerman Sam, Sonic én de Smurfen zullen een bezoek brengen aan het winkelcentrum.
Op zaterdag 17 september organiseren wij een gezellige en overheerlijke lunch voor senioren vanaf 60 jaar. Deelname is geheel gratis!
Neem plaats in de Collonil poetsstoel en laat je schoenen onder handen nemen door James! Met zijn authentieke poetsstoel doet hij denken aan lang vervlogen tijden.
Doe mee met het SCAN & WIN prijzenfestival en maak van 6 juni t/m 2 juli kans op prachtige prijzen en knallende kortingen!
Ook in de maand april trekken wij de gezelligheid door met verschillende activiteiten! Lees snel verder wat er op de agenda staat.
Schrijf je nu in voor de Kindervrijmarkt Hoge Vucht! Eindelijk is het zover; we kunnen weer samen Koningsdag vieren! Om het dit jaar éxtra gezellig te maken in het winkelcentrum organiseren wij de Kindervrijmarkt Hoge Vucht.
De gehele maand maart vindt er iedere zaterdag een leuke, gezellige en sfeerverhogende activiteit plaats in het centrum. Lees snel verder wat er op de agenda staat!
Iedereen ken het TV programma Kunst of Kitsch. Het programma is gebaseerd op het laten taxeren van allerlei kunstobjecten door gecertificeerde taxateurs. Op zaterdag 19 februari wordt er een taxatiemiddag georganiseerd in Winkelcentrum Hoge Vucht!
1 From 10