Meer dan 60 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Evenementen

Op vrijdag 28 & zaterdag 29 januari brengt niemand minder dan de Surprise Shopper een bezoek aan Winkelcentrum Hoge Vucht! Ook de swingende kok zorgt deze dagen in samenwerking met Brasserie EdMiral en Hart van Moerwijk voor de nodige gezelligheid met zijn sfeervolle muziek en smakelijke lekkernijen.
De decembermaand is van start gegaan en dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan! Om helemaal in de stemming te komen, ben je in Winkelcentrum Hoge Vucht aan het juiste adres. In de weken voor de Kerstdagen vinden er verschillende gezellige activiteiten plaats in het centrum.
Goed nieuws vanuit Spanje! Ook dit jaar staat het Pakhuis van Sinterklaas namelijk in Winkelcentrum Hoge Vucht! Op zaterdag 20 & 27 november en 4 december is de Sint van 13.00 - 16.00 uur aanwezig om de kinderen te begroeten en natuurlijk de verlanglijstjes in ontvangst te nemen!
Op 28, 29 & 30 oktober kunt u weer genieten van de Pasar Malam in Winkelcentrum Hoge Vucht! Een grote verscheidenheid aan kramen van waaruit u veelzijdige Oriëntaalse snuisterijen uit Indonesië, Thailand, Afrika en China kopen. Van kleding tot wajongpoppen, van tropische kruiden tot batikstoffen, prachtige houtsnijwerk, handgemaakte sieraden en Boedhabeelden. Ook worden er Indische maaltijden, hapjes en drankjes geserveerd én zijn er verschillende optredens!
Aanstaande zaterdag 9 oktober vindt om 16.00 uur de grote finale van onze jubileum spaaractie plaats! Ook maken alle bezoekers van 11.00 - 15.00 uur kans op mooie prijzen tijdens het Hoge Vucht Cadeaufeest!
Zaterdag 2 oktober vieren wij Dierendag in Winkelcentrum Hoge Vucht! Tussen 11.00 - 16.00 uur kun deelnemen aan verschillende activiteiten, lees snel verder!
Kom op zaterdag 25 september van 10.00 - 16.00 uur naar de Seniorendag in Hoge Vucht! De dag staat in het teken van verschillende activiteiten; een lunch, bingo en oude ambachten!
Aanstaande zaterdag 18 september vindt de verenigingendag plaats in Winkelcentrum Hoge Vucht! Deze dag presenteren verschillende verenigingen uit de omgeving zich aan onze bezoekers; inclusief optredens!
Op zaterdag 11 september tussen 13.00 - 16.30 uur presenteren de modewinkels in Winkelcentrum Hoge Vucht de nieuwe najaarsmode!
Op zaterdag 4 september brengen Meneer de Uil, Buurman & Buurman, Sonic, Bing & Kid-e-Cats een bezoek Winkelcentrum Hoge Vucht!
De viering van het 50-jarig jubileum is van start gegaan! In september en oktober 2021 vieren wij dit groots met verschillende activiteiten, ouderwetse gezelligheid en een spectaculaire spaaractie!
Op zaterdag 18 september organiseert winkelcentrum Hoge Vucht een verenigingsmarkt
waar alle verenigingen en stichtingen uit Breda (met name de wijk Moerwijk) zich voor op kunnen geven. De verenigingsmarkt is een onderdeel van het 50 jarig feestprogramma!
1 From 9