Meer dan 60 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Evenementen

Op zaterdag 30 maart brengt niemand minder dan de Surprise Shopper een bezoek aan Winkelcentrum Hoge Vucht!
Op zaterdag 16 maart van 12.00 - 16.00 uur maken onze bouwvrouwen er wederom een feestje van in het winkelcentrum!
Op zaterdag 10 februari gaat het dak er spreekwoordelijk weer van af in Winkelcentrum Hoge Vucht!? Deze dag vieren we namelijk carnaval met gezellige optredens van dé twee carnavalsbands uit de regio, ToonlooZzz en Leff Breda!
De verbouwing is in volle gang en het resultaat wordt steeds beter zichtbaar! In de tussentijd doen wij er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast organiseren wij de komende tijd een aantal leuke, mobiele activiteiten!
Op zaterdag 25 november en 2 december brengt niemand minder dan Sinterklaas weer een bezoek aan Winkelcentrum Hoge Vucht!
Op zaterdag 18 november brengt niemand minder dan de Surprise Shopper een bezoek aan Winkelcentrum Hoge Vucht!
Aanstaande zaterdag 30 september gaat de 'Kraak de kluis' actie van start in Winkelcentrum Hoge Vucht! Tot en met zaterdag 28 oktober maak je kans op fantastische prijzen.
Op zaterdag 23 september organiseren wij een gezellige en overheerlijke lunch voor senioren vanaf 60 jaar. Deze middag staat in het teken van lunchen, bingo en muziek. Deelname is geheel gratis!
Wereld Alzheimer Dag is een themadag ter bevordering van werelwijde aandacht voor de ziekte van Alzheimer en dementie. Deze dag staan er verschillende kraampjes in het centrum en kunt u terecht voor verdere informatie omtrent dit thema.
Op zaterdag 2 september brengen Chase en Marshall van Paw Patrol van 12.00 - 16.00 uur een bezoek aan Winkelcentrum Hoge Vucht!
Hoge Vucht presenteert... de Voordeel Veilingshow! Op zaterdag 17 juni vindt ter ere van Vaderdag de Voordeel Veilingshow plaats in Winkelcentrum Hoge Vucht!
Doe mee met het SCAN & WIN prijzenfestival en maak van 5 juni t/m 1 juli kans op prachtige prijzen en knallende kortingen!
1 From 11