Meer dan 60 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Evenementen

Op zaterdag 14 januari brengt de Surprise Shopper van 11.00 - 16.30 uur weer een bezoek aan Winkelcentrum Hoge Vucht!
Op 15, 16, 17 én 18 december organiseren wij een gezellige winterse sfeermarkt in Winkelcentrum Hoge Vucht! De dagen staan bol van de leuke activiteiten en daarbij mag gezellige (kerst)muziek natuurlijk niet ontbreken. Iedereen is van harte welkom om alvast in de kerststemming te komen en prachtige cadeaus voor onder de kerstboom te scoren!
Op zaterdag 10 en zondag 11 december is er een groot WK voetbal kidsplein in Winkelcentrum Hoge Vucht!
Het WK voetbal staat voor de deur! Om dit te vieren, maak jij in de periode 16 november t/m 18 december kans op fantastische prijzen in Winkelcentrum Hoge Vucht tijdens onze voetbalbingo!
Het Pakhuis van Sinterklaas staat namelijk ook dit jaar weer in Winkelcentrum Hoge Vucht! Op 19 & 26 november en 3 & 4 december is de Sint aanwezig om de kinderen te begroeten en natuurlijk de verlanglijstjes in ontvangst te nemen!
Op 4 & 5 november organiseren wij het Surprise Weekend in Winkelcentrum Hoge Vucht... Op zowel vrijdag als zaterdag komen de Surprise Shopper en Swingende Kok namelijk langs!
Van donderdag 29 september t/m koopzondag 2 oktober wordt de traditionele markt weer georganiseerd en kunt u voor een grote verscheidenheid aan producten bij ons in het winkelcentrum terecht!
Zaterdag 10 september staat de Stripfigurenparade op het programma in Winkelcentrum Hoge Vucht! Bing & Flop, Brandweerman Sam, Sonic én de Smurfen zullen een bezoek brengen aan het winkelcentrum.
Op zaterdag 17 september organiseren wij een gezellige en overheerlijke lunch voor senioren vanaf 60 jaar. Deelname is geheel gratis!
Neem plaats in de Collonil poetsstoel en laat je schoenen onder handen nemen door James! Met zijn authentieke poetsstoel doet hij denken aan lang vervlogen tijden.
Doe mee met het SCAN & WIN prijzenfestival en maak van 6 juni t/m 2 juli kans op prachtige prijzen en knallende kortingen!
Ook in de maand april trekken wij de gezelligheid door met verschillende activiteiten! Lees snel verder wat er op de agenda staat.
3 From 12