Meer dan 60 winkels
Ruime openingstijden
Gratis parkeren

Evenementen

Doe mee met het SCAN & WIN prijzenfestival en maak van 6 juni t/m 2 juli kans op prachtige prijzen en knallende kortingen!
Ook in de maand april trekken wij de gezelligheid door met verschillende activiteiten! Lees snel verder wat er op de agenda staat.
Schrijf je nu in voor de Kindervrijmarkt Hoge Vucht! Eindelijk is het zover; we kunnen weer samen Koningsdag vieren! Om het dit jaar éxtra gezellig te maken in het winkelcentrum organiseren wij de Kindervrijmarkt Hoge Vucht.
De gehele maand maart vindt er iedere zaterdag een leuke, gezellige en sfeerverhogende activiteit plaats in het centrum. Lees snel verder wat er op de agenda staat!
Iedereen ken het TV programma Kunst of Kitsch. Het programma is gebaseerd op het laten taxeren van allerlei kunstobjecten door gecertificeerde taxateurs. Op zaterdag 19 februari wordt er een taxatiemiddag georganiseerd in Winkelcentrum Hoge Vucht!
De gehele maand februari vindt er iedere zaterdag een sfeerverhogende activiteit plaats in het centrum. Lees snel verder!
Op vrijdag 28 & zaterdag 29 januari brengt niemand minder dan de Surprise Shopper een bezoek aan Winkelcentrum Hoge Vucht! Ook de swingende kok zorgt deze dagen in samenwerking met Brasserie EdMiral en Hart van Moerwijk voor de nodige gezelligheid met zijn sfeervolle muziek en smakelijke lekkernijen.
De decembermaand is van start gegaan en dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan! Om helemaal in de stemming te komen, ben je in Winkelcentrum Hoge Vucht aan het juiste adres. In de weken voor de Kerstdagen vinden er verschillende gezellige activiteiten plaats in het centrum.
Goed nieuws vanuit Spanje! Ook dit jaar staat het Pakhuis van Sinterklaas namelijk in Winkelcentrum Hoge Vucht! Op zaterdag 20 & 27 november en 4 december is de Sint van 13.00 - 16.00 uur aanwezig om de kinderen te begroeten en natuurlijk de verlanglijstjes in ontvangst te nemen!
Op 28, 29 & 30 oktober kunt u weer genieten van de Pasar Malam in Winkelcentrum Hoge Vucht! Een grote verscheidenheid aan kramen van waaruit u veelzijdige Oriëntaalse snuisterijen uit Indonesië, Thailand, Afrika en China kopen. Van kleding tot wajongpoppen, van tropische kruiden tot batikstoffen, prachtige houtsnijwerk, handgemaakte sieraden en Boedhabeelden. Ook worden er Indische maaltijden, hapjes en drankjes geserveerd én zijn er verschillende optredens!
Aanstaande zaterdag 9 oktober vindt om 16.00 uur de grote finale van onze jubileum spaaractie plaats! Ook maken alle bezoekers van 11.00 - 15.00 uur kans op mooie prijzen tijdens het Hoge Vucht Cadeaufeest!
Zaterdag 2 oktober vieren wij Dierendag in Winkelcentrum Hoge Vucht! Tussen 11.00 - 16.00 uur kun deelnemen aan verschillende activiteiten, lees snel verder!
3 From 11